Aktieugebrevet skriver at Bioporto i forbindelse med årsregnskabet har fremlagt flere ting som kan rykke kursen tilbage i 9-10 stykker.

AU forventer at en aftale med en stor distributør kan være på plads til April, eller senest til Maj, og anser samtidig Roche for at være det bedste bud.

Endvidere mener AU at Bioporto kan låne penge, blandt andet på grundlag af en snarlig royalty betaling. (Her skriver AU at betalingen skal komme fra Mayo  Laboratories, men jeg tror de mener Instrumentation Laboratory, som Bioporto har skrevet den første licensaftale med)

(Det er vidst det jeg kan tillade mig at skrive på baggrund af AU’s artikel. For adgang til til artiklen må i købe et abonnement, som i kan købe her)

About Karl M. Bidstrup

Tidligere ejer af Medicoinvestor.com Strategien har gennem mange år været at profitere på etablerede aktier, og brænde det hele af på Bioporto... Sad but true. Kontakt mig på medicoinvestor(A)gmail.com hvis du har en million du ikke ved hvor du skal gemme, så skal jeg nok holde den for dig. 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.