På Euroinvestor.dk kan man i dag læse følgende fra aliasset FrankAbangnale  (som er omtalt her: http://da.wikipedia.org/wiki/Frank_William_Abagnale_jr.)

Investorer i dialog med Abbott og Alere

Jeg er vidende om at Koral/Mark S. og Henrik K./Stengaard i Februar måned har rettet henvendelse til CEO Roy Zwanziger, og tilbudt Alere at købe en større aktiepost i Bioporto.

Jeg ved at forhandlingerne strakte i 2-3 måneder, hvor også abbott blev blandet ind i sagen, som mulige købere. Abbott og Alere skulle ha været interesseret i at opkøbe aktiemajoriteten, altså +50% -og har flere gange under forhandlingerne spurgt til en eksklusiv licensaftale med Bioporto.

Jeg ved at det er korrekt, og flere, om ikke alle af de større investorer i Bioporto vil kunne bevidne at de i en over 2 måneders periode, har været bundet af et tilsagn til Koral/ Mark S. -Henrik K/Stengaard, at de på aktionærernes vegne var bemyndiget til at indgå en salgsaftale, såfremt prisen pr. aktie var min. 20 kr.

Endvidere skulle Carsten Lønfeldt og Thea Olesen også ha været informeret.

Man kan jo undre sig hvorfor disse personer ville ønske at sælge BioPorto, kun til kurs 20.

men man skal se på hvad de ville tjene på transaktions fee, som typisk vil ligge på 2-5% som standard.

-Løst anslået, ville jeg vurdere et transkaktions fee på 20-50mio kroner.

For god ordens skyld, skal det oplyses at handelen ikke blev indgået, da Abbott og Alere efter flere måneders forhandling, alligevel ikke var klar til at betale 300% over aktuel kurs.

F.A

————————————–

citat slut.

 

Jeg har principielt ikke mange kommentarer til det skrevne – udover at han/hun da i det mindste staver mit navn korrekt.   Og derudover, at det jo i alle tilfælde ALTID er – på den ene side aktionærerne i et selskab, og på den anden en mulig investor, der hhv. sælger eller køber aktier – og dermed sætter prisen. Den slags foregår vel nærmest dagligt i både noterede og unoterede selskaber. I alle tilfælde er der jo en afvejning mellem hvad der er optimalt og hvad der er muligt. Positiv intereseopfyldelse ser man vist kun i tekstbøger på CBS

Dog er der en enkelt punkt jeg er nødt til at anholde – Licensaftaler/Distributionsaftaler o.s.v. er et RENT selskabsanliggende – det kan ikke være aktionærer der forhandler den slags, og  jeg har (og kan) naturligvis INTET have med indgåelse licensaftaler at gøre, det er der iøvrigt ingen nogen aktionær der har – eller noget corporate financeselskab for den sags skyld.
Jeg har en holdning til om man bør indgå sådanne licensaftaler – men det er en anden sag…

Rent faktuelt er  Korral et corporate finance-selskab – og det man lever af – er bl.a. salg af aktieposter. I den forbindelse kan man læse mere om Korral på Korral.com  Korral har igennem mange år arbejdet med og for Bioporto.

About Stengaard

BioPorto investor from way back when... I've invested in BioPorto ever since they made their debut on the danish stock exchange, it been a looooong journey with many obstacles. But well worth it all if Bioporto maintains their patent after the proceedings in 2014, and enters into agreements with Global Distributors in 2012 and 2013 If not, then it'll take another xx.years 🙂

 

5 Responses to BioPorto snak på EI

 1. lærlingen says:

  Synes egentlig det er lidt foruroligende hvis Abbot ikke vil give 20kr/stk for aktiemarioriteten. Det betyder vel at de sætter deres lid til at patentet bliver ugyldigt, med mindre de ikke tror på casen?

 2. Boegen says:

  Selvfølgelig helt forståeligt..

  Det var nu ikke personmæssigt jeg tænkte, måske mere lidt om hvorfor Abbot / Alere ikke ville betale..
  Men lad det nu være;) Bioporto skal nok vokse..
  God dag..

 3. stengaard says:

  af hensyn til de journalister der bruger tid på at ringe her til formiddag – jeg har skrevet det jeg har af kommentarer til Frank Abangale's indlæg… dem må I selvfølgelig gerne bringe – med KLAR og TYDELIG kildehenvisning til medicoinvestor.com
  men jeg har ikke yderligere at bidrage med

 4. stengaard says:

  jeg vil helst ikke bære ved til et bål, jeg nødigt ser brænde…

  Så jeg vil helst ikke deltage i spekulationer om hvad der kunne være sket og med hvem.

 5. Boegen says:

  Hej Stengaard..
  Kan du fortælle lidt mere om de problematikker, som førte til at handlen/handlerne ikke blev gennemført?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.