Så kom det endeligt – den ultimative blåstempling af NGAL-testen. BioPorto har nu sikret sig markedsføringsaftale med Siemens.selv om det tåler en del gennemlæsning – så kan man “nøjes” med det her:

“Som startskud til samarbejdet har Siemens oplyst, at der sendes et markedsføringsbrev til alle deres internationale datterselskaber og distributører, der blåstempler at kunderne kører The NGAL Test™ på en ADVIA 1800, et af Siemens’ mest udbredte instrumenter til laboratoriediagnostik,” skriver Bioporto.

Der arbejdes på at udvide samarbejdet yderligere, herunder til at omfatte flere instrumenter.

Markedsføringsbrevet indeholder oplysninger om anvendelsen af NGAL, hvor testen er registreret til diagnostisk brug, og hvordan salgssamarbejdet fungerer.

citat slut:

det er faktisk ikke så lidt spændende – det betyder nemlig i klartekst at DET ER DET RIGTIGE CUT-OFF OG DEN RIGTIGE TEST – valideret ikke kun af Medicoinvestors kræsne brugere og skribenter (:) ) men også af Roche og Siemens.

Derudover – er det af virkelig stor betydning af Siemens vælger IKKE at udvikle testen i eget navn – men at tage direkte fra hylden. Det giver væsentligt hurtigere implementering – en versionering vil betyde at der går 12-18 måneder – så det her er den (ihvertfald på kort/mellemlang sigt) optimale løsning. Der er i de første meddelelser ikke nævnt noget om prisfordeling med mere – MEN – der er ingen grund til at atage at de fraviger det som man tidligere har meldt ud – cirka 50% til selskabet – og 50% til distributøren

Og tro mig – nu kommer de næste som perler på en snor 🙂

http://medwatch.dk/Medico___Rehab/article4926888.ece
Hvilken betydning har det her så fremadrettet ?
Tjah – først og fremmest er vi nu oppe på at 2 af verdens fem største diagnostiske selskaber anerkender Bioport’s homogene test som “gold standard” det ene markedsfører AKTIVT (det andet kommer nok lige om lidt) derudover er Instrumentation Lab (Werfen Group – cirka nummer 10 på verdensranglisten) igang med udvikling af deres egen heterogene test baseret på BioPorto’s patent og det same gælder Wiener Lab. Med andre ord er 4 af verdens førende selskaber (3+wiener) kommet til den konklusion at BioPorto har fat i den lange ende- f.s.v.a. testen af NGAL-niveauer og dens betydning. Det må vel borge for at der er mere end almindelig sandsynlighed for at der er substans.
Hvad betyder det så – ja det må nu være en formssag for BioPorto at få afsluttet den ørkenvandring omkring emission som selskabet har været i.  Egenkapitalforholdende SKAL bringes i orden – ikke med en kæmpe emission (for det er der ikke behov for) men nok til at man via bankfinansiering kan skaffe resten – vækstkaution giver en dækning for 75% af kreditten – de sidste kan BioPorto selv afdække ved en deponering – når kapitalforholdene er på plads igen.
Jeg forventer at vi inden ugens udgang igen har en meddelese om kapitalforholdene – idet man kan bemærke at selskabet selv har oplyst at likviderne ihvertfald rækker til lønningerne :). Nu er BioPorto jo et af de få Børsnoterede selskaber hvor CFO’en holder fri om fredagen (suk…) men det må kunne lade sig gøre 🙂
som selskabet selv siger “det her er start-skuddet”
http://www.bioporto.com/investors__1/announcements/2012/29_bioporto_indgaar_aftale_om_salgssamarbejde_med_siemens

About Stengaard

BioPorto investor from way back when... I've invested in BioPorto ever since they made their debut on the danish stock exchange, it been a looooong journey with many obstacles. But well worth it all if Bioporto maintains their patent after the proceedings in 2014, and enters into agreements with Global Distributors in 2012 and 2013 If not, then it'll take another xx.years 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.