Bioporto, hvad er mon egentlig status på Traumepatent i USPTO ? tænkte jeg…..

Den slags skal man lade være med, for nogen gange kan man godt få kaffen galt i halsen, således også i eftermiddags da jeg ved en rutinescanning af BioPorto’s patentansøgninger i USPTO gennemgik dokumenterne ved Traume Patentet.

FINAL REJECTION – stod der bøjet i neon….

Hvad gør man så ? Tjah først og fremmest tænker man tilbage på de kursmassakrer BioP har været ude for, når en mere eller mindre forklarlig begivenhed, er blevet udlagt noget /meget alternativt af “patent-eksperter fra diverse fora” (ingen nævnt .- ingen glemt)

Så det indlysende er selvfølgelig at sætte sig til at læse hele casen.. OG skrive til BioPorto.

Det sidste var ualmindeligt fonuftigt – for nu har mit humør det MEGET bedre igen…

først mit skriv til BioP…

Hej Thea…

hvad er det her ? noget vi skal være observante på – sådan proaktivt ? (patent 12/302.931 – final rejection). Belært af erfaring  kan det jo være bedre at adressere det selv

med venlig hilsen

og meget kort tid efter kom svaret:

Kære…………..

Vi modtog i maj måned 2012 en Final Office Action/Final Rejection fra USTPO vedrørende vores traume-patentansøgning i USA.

En Final Rejection er blot et udtryk for, at BioPorto skal betale et nyt gebyr for, at sagen fortsættes hos USTPO. Patentansøgningen er således ikke afvist som man fejlagtigt, ud fra ordlyden, kunne antage.  BioPorto er pt. ved at udarbejde en besvarelse til USTPO.

 

Med venlig hilsen / Best regards

Gry Louise Husby Larsen
Koncernjurist/ Corporate legal counsel
E-mail GHL@bioporto.com
det vigtige lige at vide i denne sammenhæng er at der er tale om 2 aktiviteter – den ene er at BioP skal betale for sagens opretholdelse hos USPTO (nogle få dollars) – den anden at BioP er ved at indsende en svar skrivelse til USPTO i sagen … og hvorfor så det ?
Jo nu havde jeg jo fat i sagen, og så at man nu er i en fase – hvor der p.t. er en udveksling af synspunkter mellem Abbott (surprise) og Biop (ved den unge frk. Høiberg). Abbott støtter sig ualmindeligt meget på CCH – og BioP støtter sig til gengæld på facts :)…. Det kommer nok til at gå som hos EPO – BioP får et traumepatent (også) – sagen er ihvertfald videre til overvejelse hos vores alle sammen yndlings-eksaminator Christine Foster ….
Så – for lige at skære det ud i Pap –  “Ro på Mulle – det er bare amerikanerne der ikke kan formulere sig !!! ”  Så denne gang behøver I ikke gå i panik når en eller anden “patent-ekspert” igen udlægger teksten som det passer i vedkommendes kram…

About Stengaard

BioPorto investor from way back when... I've invested in BioPorto ever since they made their debut on the danish stock exchange, it been a looooong journey with many obstacles. But well worth it all if Bioporto maintains their patent after the proceedings in 2014, and enters into agreements with Global Distributors in 2012 and 2013 If not, then it'll take another xx.years 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.