Ja hvad fanden er det lige som sker… Spørger mange sig selv om. (Undertegnede inklusiv)

Bioporto har, om ikke lovet, så antydet at en stor aftale var undervejs, og at en underskrevet aftale med en global distributør var at forvente i Q2 af 2012.

Hen mod slutningen af denne periode forlød det så at det måske kunne forventes at en sådan aftale ville indgås lidt inde i Q3, +/- en måned, eller nærmere bestemt i uge 3 af Juli 2012, på AACC i los Angeles, hvor alle de aktuelle distributører alligevel var samlet. Her kunne man så passende annoncere en sådan aftale, til gavn for begge parter.

Der kom så bare ingen aftale, og nu er vi der hvor den generelle fornemmelse er at man hænger i vinden…. Hvad skal der nu ske? Kommer der ingen aftale, eller er den blot lidt forsinket? Er vi blevet LOVET noget, eller har vi selv udledt det? Sælg, hold eller køb?

Who knows. Det er en svær tid hvor alle må gøre hvad de finder mest fornuftigt.

Selv har jeg valgt at træde et skridt tilbage, og lige få lidt rygte-ro et øjeblik.

For hvordan ser det egentlig ud for tiden?

For nuværende er Bioportos NGAL test godkendt til brug i EU, Canada, Columbia, Taiwan, og Indien, og er godt på vej i Kina, hvor registreringen er gennemført hos en enkelt distributør. (Registreringen dækker hele Kina, men distributøren gør ikke.) I USA er studier stadig undervejs, som krævet af FDA, men hvornår de er færdige er ikke til at sige.

Så man kan ikke klandre store globale distributører for at tøve lidt, da det helt store guldæg, USA, stadig ikke er et muligt marked. Istedet kan man måske sætte sin lid til at flere regionale distributører vil begynde at røre på sig, da EU, Kina og Indien trods alt udgør væsentlige markeder i sig selv.

Licensaftaler som kræver en øjeblikkelig betaling, er formentlig for øjeblikket i ro, grundet indsigelsessagen ved EPO, og vil som en følge heraf nok genoptaget eller afbrydes alt efter resultatet af anken.

Så hvad er vi blevet LOVET for 2012:

Forventningerne til 2012 er uændret
• BioPorto forventer i 2012 en vækst i produktsalget til en omsætning i niveauet DKK 25–30 million,
herunder ventes salget af The NGAL Test at overstige DKK 10 million.
• Der ventes et negativt nettoresultat for 2012 på DKK 10–12 million.
• Den vigtigste opgave i 2012 bliver at sikre en øget anvendelse og implementering til rutinebrug af The
NGAL Test™.

Hvis vi fokuserer på det, og husker at Bioporto har en licensaftale, samt en regional distributionsaftale som til nogen grad validerer deres produkt, samt tager dette med fra Q1 2012:

Siden lanceringen af The NGAL Test™ har flere af de største instrument-leverandører udvist interesse for
etablering af distributionssamarbejde. Forhandlinger er i gang med flere af de regionale- og globale
instrumentleverandører og det første samarbejde forventes etableret i Q2.

Så ser det ikke helt så sort ud.

About Karl M. Bidstrup

Tidligere ejer af Medicoinvestor.com Strategien har gennem mange år været at profitere på etablerede aktier, og brænde det hele af på Bioporto... Sad but true. Kontakt mig på medicoinvestor(A)gmail.com hvis du har en million du ikke ved hvor du skal gemme, så skal jeg nok holde den for dig. 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.