Thea udmeldte i 2010 at BioPorto ville sælge The NGAL-Test for 50-100 DKK pr. test. Alle havde opfattet at dette var den salgspris som bioportos partnere ville sælge testen til ud til sygehusene, og at BioPorto så nok ville sælge testen for 20-30 kr. pr. test til partnerne og score min. 50% margin dvs. DB på 12,5 pr. test som minimum.

Brugeren Henning på PI fik fortalt fra Christina (IR hos BioPorto) at salgsprisen på 50-100 DKK er BioPortos salgspris. Jeg spurgte selv Christina og fik konkret dette svar, citat:

“Vi vil sælge den for DKK 50-100 (i den vestlige verden) til distributører og samarbejdspartnere.

Med venlig hilsen / Best regards

Christina Thomsen”

Der er altså ingentvivl om at BioPorto vil få et langt højere DB pr. test end alle tidligere havde troet. Da Thea har sagt MINIMUM 50% avance vil testen ved en salgspris på 50 kr. pr. test give et DB på 25 kr. pr. test. Og det er et absolut minimum, der antager at salgsprisen er i den nedre ende af intervallet dvs. de 50 kr. pr. test samt at produktionsprisen er 25 kr. pr. test, hvilket jeg personligt anser for meget højt. Jeg tror på under 10 kr. pr. test for produktionen.

Men nu burde det stå klart for alle. Så forstår man ikke at folk ikke reagerer og kommenterer på denne nyhed. Dette er rigtig rigtigt godt nyt.

Istedet fokuserer folk kun på at en investor der intet har med firmaet at gøre vil/måske ikke vil sælge nogle aktier i firmaet. Herregud folk, vi får en kanon nyhed igår mht. salgsprisen, og så fokuserer folk kun på den store salgsordre. Det her er det langsigtede potentiale det handler om.

About Investor1989

Investor in stocks in about 5 years with some very good profits. Focusing on Biotech and Value stocks. Active investor...

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.