Chatten er tilsyneladende nede, så jeg prøver mig lige med et indlæg… Det er der vidst plads til. 🙂

Og så vil jeg lige lufte min begejstring over tippet i Biotech Pharmacon… Tak for det!

Jeg må indrømme at det var lidt af et sats fra min side, at stole blindt på et sådan tip, men den ser jo ud til at fortsætte op, så ingen brok herfra.

Mæææn….. Er der nogen som gider at give en kort beskrivelse af hvor farerne ligger?

 

About Karl M. Bidstrup

Tidligere ejer af Medicoinvestor.com Strategien har gennem mange år været at profitere på etablerede aktier, og brænde det hele af på Bioporto... Sad but true. Kontakt mig på medicoinvestor(A)gmail.com hvis du har en million du ikke ved hvor du skal gemme, så skal jeg nok holde den for dig. 🙂

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.