Skal lade det siges med det samme. Jeg er vanvittigt imponeret over de resultater vi har set fra Daratumumab indtil videre, men vil lige understreje at alt vi indtil videre har set af en vitro resultater har været fra det igangværende dosiseskaleringstudie phase I/II. Det er et spinkelt grundlag, men kan selskabet bare holde noget der ligner dette i de kommende phase III mono studier og phase II kombinationsstudier, så har vi med et produkt at gøre der kommer til at revolutionere branchen.

http://www.asco.org/ASCOv2/Meetings/Abstracts?&vmview=abst_detail_view&confID=114&abstractID=96350

Ovenstående viser nogle af dataene. Men en del af dem vi fik stammer fra ASCO EHA. Det der er meget imponerende er den celledræbende aktivitet Daratumumab har vist på MM celler. De studier vi indtil videre har set data fra har mod patienter der har været behandlet med et hav af andre behandlinger, de har været resistente overfor en del behandlinger, og alligevel har Daratumumab gået ind og forbedret deres resultater voldsomt. Genmab er pt. igang med at teste det højeste doseringsnivaeu nemlig 24 mg. Vi har fået at vide indtil videre at ud af 3 patienter har 1 partiel respons og 1 stabil deasease, og den sidste kan ikke evalueres endnu.

Pt. er der også opstartet 2 kombinationsstudier med Daratumumab og Velcade og Daratumumab og Revlimid.

http://www.firstwordplus.com/Fws.do?articleid=FAEEA1732B7F48C1BA424B777103A624&src=corp_site

Den helt store nyhed kom så i slutningen af august da vi fik en partneraftale med Janssen biotech (under Johnsen & Johnsen). En aftale der sikrer at J&J betaler alt udvikling, starter et omfattende program på over 3500 patienter 10 forsøg, heraf flere phase III forsøg og et hav af indikationer. Genmab får 2 cifrede royalty af alt salg, og de har mulighed for 1 mia. $ i milestones udover de 135 mio. $ de fik upfront.

En af de ting jeg personligt syntes er enormt spændende er at Genmab og J&J allerede nu er ved at diskutere studieprotokoller for registreringsstudier med Daratumumab som monoterapi indenfor MM. Det vil være en rigtig hurtig vej til markedet, og kan være banebrydende for Daratumumab og genmab.

Personligt ser jeg Daratumumab som et endnu større aktiv for Genmab end Arzerra er det. MM markedet er pt. 4 mia. $ men forventes i 2020 at vokse til hele 19 mia. $. Det der er endnu mere spændende er at Daratumumab kan blive det første antistof på dette marked. og med en enorm markedsføringsmaskine som J&J har i bag sig, så skal det nok nå at indtage en flot position inden konkurrenterne kommer.

Der er stadig mange usikkerheder om Daratumumab, eksempelvis har vi ikke set så mange bivirkningsdata endnu. Men fremtiden ser lys og spændende ud.

About Investor1989

Investor in stocks in about 5 years with some very good profits. Focusing on Biotech and Value stocks. Active investor...

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.