FINANS: Der er flere forskelle mellem sportsbetting og aktier. Mens sportsbetting er midlertidige investeringer på sportsturneringer og konkurrencer, som giver én hurtige muligheder for et økonomisk afkast, så er aktier en lidt mere permanent investering, der typisk først giver et ordentligt afkast efter nogle måneder eller endda år.

Mange spørger, om sportsbetting er lige så profitabelt som at købe aktier. Hvis man skal gøre svaret kort, så kan sportsbetting tit være lige så profitabelt som aktier, og nogle gange også mere profitabelt end aktier, selvom det tit handler om små, hurtige investeringer.

Hvis man vil have kontinuerlige og rentable afkast, er det dog et krav, at man kender nok til den sportsgren og de turneringer, man placerer bets på. Jo mere opdateret viden og research, jo større er chancerne for at få gevinst hver gang, man investerer i sportsbetting. Læs videre for at finde ud af mere.

Kapital

Spil aldrig på mavefornemmelsen alene

Hvis man vil have et ordentligt økonomisk udbytte ud af ens sportsvæddemål, så er det en rigtig dum idé, at man udelukkende spiller ud fra ens rene intuition. Man er nødt til at være seriøs og se sportsbetting som en forretning og investering, og ikke bare tilfældig gambling.

Steffen Dam, som har arbejdet med professionel sportsbetting i mere end 15 år, fastslår, at det er nødvendigt at gå analytisk til værks. Det er essentielt at holde sig opdateret og læse sportsnyheder, kampreferater, statistikker, samt at kigge bettingmarkedet igennem for de bedste og mest værdifulde odds.

“Sportsbetting er seriøst og skal gøres ordentligt. Det handler absolut ikke om tilfældigheder. Det er et investeringsområde, hvor man kan tjene mange penge på lige fod med aktiehandel,” siger Steffen Dam ifølge Euroman.

Udover at holde sig opdateret med de seneste sportsnyheder konstant, skal man også kende til de forskellige spilstrategier, der findes inden for spil på sport. På den måde kan man variere og risikosprede ens bets, og have større muligheder for gevinst. Det er desuden essentielt, at man har styr på begrebet money management.

Betting markedet er ligesom børsmarkedet

Hvis man spørger Steffen Dam, så er der ikke den store forskel mellem henholdsvis betting markedet og børsmarkedet: i begge tilfælde handler det om udbud og efterspørgsel. I dette tilfælde er efterspørgslen naturligvis rettet mod de mest værdifulde odds på markedet – alle vil jo gerne have et odds, der giver gode penge igen.

Men at et odds er værdifuldt, er ikke ensbetydende med, at man skal placere et højt beløb på det givne odds. Man kan sagtens starte ud med at satse for småbeløb, indtil man har lært at spille kontrolleret og rationelt frem for emotionelt. På den måde lærer man fra starten af, ikke at kaste dumme penge ud af vinduet.

Det var også sådan, den professionelle sportsbettor Steffen Dam startede ud. Dagen i dag lever han af sportsbetting, som han har vundet flere millioner af kroner på.

“Jeg startede som mange andre med småbeløb hist og her. Men jeg kunne hurtigt se, at der var muligheder for at slå markedet. Så jeg begyndte at gå mere analytisk til værks. Hvert bet kræver en analyse ned til mindste detalje af klubben, spillerne, kampens betydning, spilleunderlaget,” lyder det fra Steffen Dam ifølge Euroman.

Hvis du er interesseret og seriøs nok, er der altså gode muligheder for at få noget betydeligt ud af dine sportsbetting investeringer – og måske kan du endda gøre en karriere ud af det, lige som Steffen Dam har gjort.

About Emma Nielsen

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.