Jeg (stengaard) har – uden tilladelse iøvrigt –  snuppet følgende uddrag fra gårsdagen chat om bl.a exiqon.  Jeg synes der er mange fine pointer i… Henning har selv fulgt op i dag med et indlæg om modermærkekræft (som han lovede) – og da han (sammen med Inv89) er de væsentligste bidragsydere i denne chat har jeg fisket et tomt indlæg fra ham 🙂 – derfor står han som “forfatter”

Henning
3:27 PM
Exiqon lancerer nye produkter der lyder spændende

Henning
3:28 PM
Problemet med Exiqons mange produktlanceringer er, at det er svært at se volumen og betydning i dem.

Investor1989
3:28 PM
Enig.. Men de siger selv at det er det afgørende for at de kan vækste med den vækst de gør
At de hele tiden kan forbedre produkterne
Det hammer marginer på kort sigt, men når nogle af produkterne kommer i storskala giver det godt gross income

Henning
3:33 PM
Hvis man google lidt omkring Exiqon, så ser man forbavsende mange forsøg, hvori Exiqons produkter indgår. Faktisk helt utrolig mange. Så ingen tvivl om, at Exiqons er ved at gøre sig rigtig godt kendt out there.

Investor1989
3:34 PM
Syntes vi mangler noget update på deres diagnostik også? er det helt dødt ?

Henning
3:35 PM
Nej bestemt ikke, jeg forventer at vi hører fra deres colon cancer stage II indenfor ca. 1 mdr. tid. Og det er valideringsresultater vi afventer.

Investor1989
3:36 PM
De skriver jo også selv at de forventer commercialisering i 2014
For Colon cancer test og Prostata cancer test
Modermærketesten skriver de ikke rigtigt om

Henning
3:39 PM
Nej, men modermærkekræft blev, efter offentliggørelse af de første lovende resultater i Ner York, skrinlagt indtil de fandt en samarbejdspartner. Det at de nu har genopstartet videreudviklingen, betyder med andre ord, at de har fundet en samarbejdspartner til produktet. Så bestemt også en god ting. Jeg synes dog godt de kunne have udmeldt dette i en FM

Investor1989
3:44 PM
Henning hvorfra ved du at de er opstartet med modermærketesten igen? syntes ikke rigtigt jeg kunne se det i årsregnskabet ?

Henning
3:45 PM
Sidder også selv lige og leder efter det. Det var frit efter hukommelsen, det jeg skrev. Vil også gerne lise selv finde det.

Investor1989
3:47 PM
Hvad tror du de kan få i Royalty fra en partner der skal sælge colon cancer testen ?
Hvad ville BioPorto kunne få i royalty% hvis de havde givet eksklusiv til abbott ?

Henning
3:56 PM
Inv.89. Jeg har det vedr. modermærkekræft herfra:
Der arbejdes også på at finde en metode med anvendelse af miRNA til tidlig opdagelse af modermærkekræft. Chancen for helbredelse er markant større, jo før sygdommen opdages. Ved succesfuld videre forskning er planen kommercialisering i 2014.
Kopieret fra rapporten om Exiqon dateret 21 feb. 2013

Investor1989
3:57 PM
Jep. Men årsrapporten står der bare ikke noget, hvilket jeg ikke kan lide 🙂 Men ok. Jeg har deres diagnostik del som en bonus
Jeg investerer på baggrund af væksten i life science

Henning
3:58 PM
Det kunne jo være umagen værd at stille spørgsmålet til Exiqon. Det prøver jeg lige.

Henrik Kejser
4:08 PM
Gute Idee

Investor1989
4:09 PM
Tak henning. Hans Henrik Crois plejer at være god til at svare og give gode detaljerede svar…. Det kan være du kan lokke en generel update vedrørende diagnostikafdeling ud af ham =

Henning
4:12 PM
Jeg har forøvrigt også spurgt ham, om Exiqon, hvis positiv færdigudvikling af colon cancer testene, allerede havde kontakt til de danske sundhedsmyndigheder vedr. den danske Kræftplan 3. I flg. denne plan skal alle mellem 50 og 65 (ca. tal) jo screenes for tarmkræft fra og med 2014.Jeg fik dette svar. “Vi har endnu ikke grundlag for at søge en dialog med de danske sundhedsmyndigheder da vores produktudvikling endnu er uafsluttet. Det bliver selvsagt aktuelt at overveje en dialog som den du spørger til såfremt endelige data er positive.”

Henning
4:14 PM
Flere lande er igang med at forberede tilsvarende scanningstilbud til deres befolkninger. Såå jo Exiqon er spændende at følge i den kommende tid.

Investor1989
4:15 PM
Jep og de har jo life science delen som nu begynder at blive cash genererende…. prøv at se min NPV analyse herinde.. Den estimerer fair value med en WACC på 15% noget højere end nuværende kurs

About Henning

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.