About Karl M. Bidstrup

Tidligere ejer af Medicoinvestor.com Strategien har gennem mange år været at profitere på etablerede aktier, og brænde det hele af på Bioporto... Sad but true. Kontakt mig på medicoinvestor(A)gmail.com hvis du har en million du ikke ved hvor du skal gemme, så skal jeg nok holde den for dig. 🙂

 

2 Responses to Foreløbig og ikke-bindende rapport om ankesagen for BioPortos cutoff-patent i Europa

 1. Jørgen Lauridsen says:

  Nu står det i det mindste klart, at advokatfirmaet Høiberg A/S v/ Claus Elmeros har dummet sig ved at indsende ansøgning indeholdende krav, som allerede er afvist i 1. instans af OD. Det fortjener advokaten ikke megen ros for, og spørgsmålet må være, om ikke BP bør overveje deres fremtidige engagementer med dette advokatfirma.
  Det er dog opløftende, at appelnævnet, modsat OD, mener, at Cut-off niveauet på 250 ng/ml er anvendelig. Også selv om kravene til opfinderhøjde ikke dermed er opfyldt.
  Appelnævnet redegør for deres holdning til patentets videre færd, og det er her helt tydeligt, at ”deres venner” i OD og i 1. instans ikke ”må tabe ansigt”. Derfor bliver sagen efter alt at dømme sendt tilbage til OD, og det ender efter alt at dømme lykkeligt for BP. Men gud hvor er det bureaukratisk.

  • Ja det lader til at der i processen er blevet begået nogen fejl fra Høibergs side…

   Så må vi håbe at de kan få ryddet op i det. De prøver ihvertfald med svaret til EPO's ankenævn: http://medicoinvestor.com/hoibergs-svar-til-epos-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.