Jeg vil gerne anbefale at man enten:

A:  Møder op selv (nok mest aktuelt for Kjøwenhavnere)

B: Giver Aktonærgruppen sin opbakning ved at give fuldmagt til Advokat Jan Leth (tryk her for at hente fuldmagts tilkendegivelse)

C: I det mindste IKKE giver bestyrelsen fuldmagt (med mindre man synes selskabet har gjort det aldeles fremragende)

Aktionærgruppen – der repræsenteres af Advokat Jan Leth har indkaldt til X-GF’en. Formålet med fuldmagten er at skaffe opbakning til en delvis ny sammensætning af bestyrelsen, På det tidspunkt hvor beslutningen om en revitalisering af bestyrelsen blev truffet repræsenterer gruppen cirka 35-40%. MEN det er selvfølgelig vigtigt at så mange som muligt gør deres indflydelse gældende.

spørgsmål kan rettes til :

Jan Leth Christensen
Advokat (L)
Lønberg & Leth Christensen
Advokataktieselskab
Esplanaden 14
1263 København K

Tlf. +45 33 11 35 25
Mobil +45 25 88 35 25
Fax +45 33 32 35 25
E-mail: jlc@l-lc.dk
www.l-lc.dk

 

Fuldmagt og brevstemme

About Stengaard

BioPorto investor from way back when... I've invested in BioPorto ever since they made their debut on the danish stock exchange, it been a looooong journey with many obstacles. But well worth it all if Bioporto maintains their patent after the proceedings in 2014, and enters into agreements with Global Distributors in 2012 and 2013 If not, then it'll take another xx.years 🙂

 

12 Responses to Fuldmagt BioPorto X-GF

 1. Allan says:

  Jeg savner også noget substans i den XGF, hvad er planen?

  Jeg giver i alle tilfælde ikke tilsagn uden at kende til planerne

 2. stengaard says:

  JL repræsenterer aktionærgruppen i forbindelse med indsamling af fuldmagter – intet andet. Der er FULD opbakning i gruppen til indkaldelsen (og de har sådan cirka 35-40%) – fuldmagter skal – som skrevet øverst – kun afgives hvis man ikke selv møder op…

 3. Chcek says:

  Det er også useriøst at forsøge at få en extraordinær forsamling, uden en agenda, den advokat må være fuldstændig idiot ved at tage imod en forvirret samling af små aktionærer. Agendaen er nok mere at påvirke kursen kortvarigt, og blokere en planlagt fornuftig emission… Idioter som kalder til gerneralforsamling burde få det glatte lag.

  • Din kritik er som sådan valid, men jeg må indrømme at jeg læser det som, at da Jan Leth Christensen fik over 5% af stemmerne meddelte han at han nu var storaktionær som reglerne foreskriver. Dermed ikke sagt at han ikke har mere end det.

   Og at antage at der indkaldes uden en agenda må jeg indrømme er temmelig naivt.

   Og hvis vi nu hypotetisk antager at Jan Leth Christensen var en vilkårlig advokat som har "taget sagen", hvori består så idiotiet?

   Tilbyder du en service, og ønsker nogen af købe den, så sælger du den vel uanset fornuften i projektet?
   Ellers var der sgu mange ting/services som aldrig ville blive solgt.

 4. Chcek says:

  Ha, han repræsenterer ikke mere end 5,6 procent af aktierne, det bliver easy peasy for bestyrelsen at afvise denne lile gruppes krav… Big fuss, no result.

 5. madca says:

  hej – den fuldmagt der ligger er i pdf format, kan i lave den iword, så man kan skrive iden ?

  /madcat

  • From yours truly: http://medicoinvestor.com/wp-content/uploads/2013

   🙂

  • claus hjort says:

   madca, hvis du henter Foxit Reader kan du skrive i en PDF og gemme den. http://www.foxitsoftware.com/Secure_PDF_Reader/

   Mv. CHjort – IFTA ApS

 6. stengaard says:

  det har jeg spurgt om i aktionær-initiativet – og man har fortalt at kandidaterne offentliggøres senest den 18-19. februar. Den lidt sene udmelding om HVEM det er skal ses på baggrund af, at et par af de kommende mulige bestyrelsesmedlemmer har noget bagland der skal tages i ed…

  SÅ man kan jo bare vente – hvis man synes. Kun står det fast at en del af bestyrelsen ikke genopstiller – så der skal jo nogen ind alligevel 🙂 Og så kan man jo gøre op med sig selv – om man igen synes det er direktionen der atter en gang skal udpege hvem man synes …eller det er aktionærerne 🙂 🙂

 7. Ja bevares… lidt oplysning er jo nok at foretrække før man giver sine stemmer væk.

  Kunne være at det kunne friste x-gf indkalderne at lave et kort skriv om hvem som de agter at opstille til valget. Det vil formentlig give en bredere appel for den som ikke kender de opstillede, og (som du siger Jesper) er interesseret i at deres stemmer ikke bare gives i blinde….

 8. Jesper says:

  Kommer det ikke lidt an på hvad planen er?
  hvis jeg skal give fuldmagt til noget, så er jeg da overordentligt interesseret i hvad jeg giver fuldmagt til?
  så, kan man få en liste med de personer der stiller op til bestyrelsen, det kunne jo for den sags skyld være Jacob Haugaard og Anders And i stillede op til bestyrelsen, hvis jeg giver min fuldmagt i blinde..

 9. Jamen så gælder det jo bare om at få det sagt videre til dem man nu kender….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.