Her er lidt fra konference idag – dog lidt rodet:

Arzerra: 5 Arzerra phase III data indenfor 18 måneder. FL (data i 2016) 200 mio. $ i milestone (salg og regulatory)

Daratumumab: 10 studier indenfor coming years. marked der forventer at vokse flere 100% de næste par år. måske approved slut 2015 hvis alt går fuldstændig som det skal. De arbejder (Janssen) også på biomarkører til Dara. Han lyder meget optimistisk, forklarer om patienter der har fået fuld respons på dette produkt selvom de er resistente mod 5 tidligere behandlinger. Kalder det et mirakel.

Vi vil snart se de fulde udviklingsplaner for Dara: -Også udover MM –  De vil gå både efter Frontline, second line, relapsed i phase III studier i MM allerede i 2013. Jannsen har allerede nu forpligtet sig til at bruge over 600 mio. $ i udviklingsomkostninger.

Humax TF ADC: Kan bruges mod solid tumors – Pancretic, bladder, Ovarian etc. most advanced ADC. De kører IND næste år – fremragende i præklinik med toxitet. Ser man på de nye data vi fik idag i dyremodeller, viser de at de allerede ved føste indgivelse stopper vækster i cancercellerne. De vil holde deres 50 % af dette produkt. De er blevet tilbudt en flot partnerpakke, men har afvist dette fordi de mener det har en meget større værdi at gå videre med selv.

Duobody: Der vil komme flere duobody aftaler i fremtiden og de eksisterende udvikler sig flot (de har allerede fået flere penge ind på Janssen dealen fordi de nu selecter de forskellige programmer.

Fabrikken: sell Minnesota – de tror stadig dette i 2012 – aktiv proces – han vil ikke tale om den fabrik næste år – god chance for at finde en køber – var en stor fejl. – Ellers en afskrivning og så lade den være indtil markedet er anderledes.

 

About Investor1989

Investor in stocks in about 5 years with some very good profits. Focusing on Biotech and Value stocks. Active investor...

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.