Genmabs attraktive Duobody teknologi platform har nu bragt det 4. samarbejde med sig med en stor pharmaceutisk spiller. Denne gang Kirin (læs hele meddelelsen nederst).

Jeg har hertil forsøgt at få lidt kommentarer fra IR chef Rachel Gravesen, både vedrørende denne aftale samt vedrørende eventuelle fremtidige aftaler:

“Jeg tror Jan referrede til en model brugte af Seattle Genetics at aftale bliver større over tid i takt med at teknologien blive mere validerede. Derfor tror jeg at han mente at på sigt kunne aftaler blive større i forhold til at DuoBody blive mere og mere valideret. Denne aftale er ikke større end vores sidste announceret DuoBody aftale (med Janssen) i juli.

Kirin aftalen er en i starten en research aftale med udsigt til at indgår en licensaftale. Men alle research og udvikling omkostning er betalt af Kirin – ligesom i de andre aftale, og vi få en upfront her også (størrelsen må vi ikke offentliggøre).

Vores mål er, at på sigt, blive ved med at tegne aftale med DuoBody så det blive betragtet som en af det bedste bispecific teknologier af industrien. (Men aftale tager tid til at skruer sammen så det er ikke en hurtig proces).

Håber det svar dit spørgsmål.

Rachel”

Det er spændende hvad fremtiden byder på. Jeg tror godt vi kan forvente endnu en Duobody- og eller ADC aftale indenfor 3-6 måneder, og en attraktiv en af slagsen.

——————————————-

DuoBody® forskningssamarbejde med Kyowa Hakko Kirin – Genmabs fjerde DuoBody teknologisamarbejde

København, Danmark; 5. december 2012 — Genmab A/S (OMX: GEN) har i dag offentliggjort et forskningssamarbejde med Kyowa Hakko Kirin Co., Ltd. om at skabe bispecifikke antistoffer ved brug af Genmabs DuoBody-teknologi. Hvis samarbejdet er vellykket, kan parterne beslutte at indgå en licensaftale om udvikling af et nyt DuoBody-produkt.

“Vi har gjort store fremskridt med hensyn til at indgå samarbejdsaftaler om vores innovative DuoBody-teknologiplatform, og aftalen med Kyowa Hakko Kirin er det fjerde samarbejde vedrørende DuoBody-platformen, vi har indgået inden for det seneste år. Vi mener, at denne store interesse hos de helt store farmaceutiske selskaber klart understreger potentialet for bispecifikke antistoffer skabt med DuoBody-platformen, og at den også viser teknologiens forenelighed med en lang række antistofplatforme,” udtaler Jan van de Winkel, ph.d., Chief Executive Officer hos Genmab.
De økonomiske vilkår i aftalen er ikke oplyst. Aftalen vil ikke få væsentlig indvirkning på Genmabs resultatforventninger til 2012.

About Investor1989

Investor in stocks in about 5 years with some very good profits. Focusing on Biotech and Value stocks. Active investor...

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.