Genmab har idag meddelt at de for Arzerra salget i tredje kvartal 2012 vil modtage 34 mio. kr. i Royalty fra deres partner GlaxoSmithKline. Dette er en stor stigning sammenlignet med Q2 hvor beløbet var på 29 mio kr. Det er især uden for US at salget stiger, primært båret af en stor række kliniske studier med Ofotumumab som GSK/Genmab ikke selv betaler for.

Der er ingen tvivl om at kan Arzerra salget fortsætte disse vækstdriver vil det blive en meget stor valuedriver for Genmab, fordi det eleminerer en større og større del af deres cash burn.

Vi kan nok forvente svar fra Japan i Q2 2013 hvor vi også får de meget vigtige Phase III data i CLL Frontline. En godkendelse i CLL Frontline engang i midten af 2014 vil være en meget stor vækstdriver for Arzerra salget fremover.

Genmab fremstår med væksten i Arzerra salget, Daratumumab og Duobody aftalerne som en mere og mere seriøs spiller indenfor fremtidens biotek. Nu mangler blot et salg af deres fabrik for at 2012 kan fuldendes som det mest fantastiske år i Genmabs historie.

About Investor1989

Investor in stocks in about 5 years with some very good profits. Focusing on Biotech and Value stocks. Active investor...

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.