Jeg fik mig en god lang telefonsamtale med Spectrums IR chef Shiv Kapoor idag. Det syntes jeg lige i skulle høre lidt omkring.

Det første jeg spurgte ind til var hvorfor deres ordered accounts vokser eksplosivt hver måned men at net sales ikke vokser så kraftigt. Det er som han siger at de modtager langt flere ordrer nu fra forskellige personer, men at de ordrer er langt mindre end dem de modtog i starten (under shortage). Så det er derfor de fokuserer meget på deres indgåede ordrer fordi det understøtter den underlæggende forretning og markedspenetrationen …

Derefter spurgte jeg lidt ind til Apaziquone. Han sagde at de allerede har fået svar tilbage fra Apaziquone vedrørende faststættelsen af et møde. Og han bekræftede at de ville holde det møde i 2012. ! Så vi får noget at høre snart heromkring.

Vedrørende Belinostat bekræftede han at data kom i december.

Jeg spurgte også lidt om belinostat/Folotyn. Hvordan de ville forholde sig til at have begge stoffer. Han sagde det som det var. At responsraten i PTCL kun er omkring 25%. Så de personer der ikke responderer på det ene stof starter de op med det andet. Herudover er behandlingstiden ikke lang med det ene stof, så når patienten bliver resistent vil de kunne flytte patienten over på det andet. Så det er faktisk vanvittigt smart at de supplerer hinanden så godt.

Så spurgte jeg lidt til aktiekursen deres buyback osv. Shiv grinte bare mht. aktiekursen og sagde han også fandt den meget undervurderet og at han også havde været i marken og købe aktier. Herudover sagde han vedrørende deres buyback at de ikke har nogle restriktioner på det. De kunne købe ind hver dag hvis de ville.

About Investor1989

Investor in stocks in about 5 years with some very good profits. Focusing on Biotech and Value stocks. Active investor...

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.