Grundet en lovændring blev mange fysiske spilleautomater fjernet i Norge i 2006. Siden da er mange muligheder dukket op på nettet – en af de bedre og mere kendte er den yderst populære Mega Joker. Historien om spilleautomater går faktisk helt tilbage til slutningen af 1800- tallet i USA hvor de oprindelig var baseret på poker. Siden er de blevet udbygget med langt flere muligheder – den første fuldautomatiske spilleautomat hed Money Honey og blev lanceret i 1964 hvor den havde stor succes i bl.a. Las Vegas.

Selvom langt de fleste spilleautomater nu om dage er digitale og kører via internet er nostalgien og stemningen fuldt tilstede med blinkede lys og lyden af klingende mønt – nøjagtig som i gamle dage.

For at spille en af de bedre klassikeren Mega Joker kræver det ikke at man installerer tunge og avancerede programmer først, det kan gøres enkelt og nemt direkte i browseren på PC/MAC eller på tablets og smartphones, så man dermed ikke er tvunget til at sidde ved sit skrivebord, men i
stedet kan spille mageligt fra sofaen eller hvor som helst man ønsker det. Helt risikofrit og uden at det koster en krone kan man gratis afprøve spilleautomaten i demo-mode hvor man kun spiller med ”matador-penge”. Der er også muligt at benytte optjente bonuspoint og freespins. Når man
har lært sig spillets finesser nærmere at kende, kan man lægge blødt ud med små indsatser og senere øge indsatsen pr. spin, hvis man ønsker at mulighed for endnu større gevinster.

At vinde kræver (som det også gjorde på de gamle originale spilleautomater) blot tre ens symboler som kan være vindruer, citroner, meloner eller kirsebær – klokker og skattekister giver mulighed for endnu større gevinst.

På de originale norske spilleautomater kunne man maksimalt vinde 2.000 spillemønter – i dag er det muligt at vinde adskillige millioner euro, dette er muligt fordi jackpotten vokser løbende før den bliver udløst til en heldig og måske dygtig spiller.

Mulighed for meget store gevinster
For at ramme den helt store gevinst – Mega Joker Jackpotten – kræver det at tre jokere dukker op på automatens ekstrahjul. Før eller siden vil den meget store jackpot utvivlsomt blive udløst, da nogen jo skal vinde. En af disse helt store nyere
spilleautomatgevinster blev vundet af en norsk studerende som vandt imponerende €11,7 mio. (næsten 90 mio. kr.) tilbage i 2011.

About Max

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.