Her på bagsmækken kan man gøre sig lidt tanker.  Jeg har ingen aktier i TopoTarget, men det kunne såmænd godt have været tilfældet. Jeg er altid lidt bekymret ved one-trick-pony’s – især når det er biotech – det er jo 100% vind eller forsvind … Jeg tror til gengæld alle herinde på MI har godt og grundigt ondt af de stakkels Topotarget aktionærer.

Jeg ved ikke meget om TopoTarger- men skal firmaets ledelses udtalelser stå til troende,  så er der en overreaktion – mere om det senere. Personligt er jeg ikke helt så overrasket over massakren – alt for megen “jubel-støj” på EI er sjældent godt for virkelighedsopfattelsen 🙂   Men efter at have læst på casen og især det, at der ikke kom nogen dramatisk udmelding fra Spectrum  – så tror jeg  – som Investor89,  at det er med PTCL studiet at det endelige slag skal slåes. Markedet fremadrettet er godt nok ikke nær så stort, og der er konkurrerende produkter – men det er en anden sag… kurspotentialet skal ihvertfald justeres pænt ned på det her – (men det må Inv89 gøre når han får tid 🙂 )

Malurt skrev i dag på EI – (noget som jeg bringer uden tilladelse – men det tilgiver han mig nok)  …

som sagt malurt – skriver nogle kloge betragtninger på EI – også selvom det også rammer os BioP’ere:
Retfærdigt? Hvornår er aktiemarkedet begyndt at handle om retfærdighed. Men dagens udvikling og de seneste mange år udvikling viser i det mindste 3 ting:
1. hold dig langt væk fra de mest omtalte aktier her på siden (EI- euroinvestor). Den sikreste vej til ruin er at sammensætte en portefølje af de 3 mest omtalte aktie.
2. Risikoen i så biotekvirksomheder med et begrænset antal produkter under udvikling er alt for stor til at de enkeltvis kan betragtes som seriøse investeringsobjekter. jeg troede engang, at man kunne sammensætte en portefølje af dansk biotek og blive rig – den der med gynger og karusellen-. jeg købte fire eller 5 aktier foe et beløb jeg normalt kan finde på at købe en enlkeldt aktie for. Nu er jeg rig på erfaring og tab og min drøm om, at i det mindste en enkelt guldfugl kan redde investeringen er nu endegyldigt forduftet.
3. Lidt uden for nummer, har vi igen fået en række pragteksempler på, at specialviden om enkeltprodukter kan være direkte skadelig , når det gælder aktieinvestering. Vi har fået kilometervis af fine ord og fagtermer, men så længe de fine ord og fagtermerne ikke kan følges til dørs af bare lidt risikovurdering, økonomisk indsigt og aktiemarkedets spilleregler er de intet bevendt, har vi igen fået bekræftet. Den der med at “tro på casen” er ofte en sikker taber.
Trist, at Topo ikke gav til en jordomrejse denne sommer. Heldigvis tager jeg nogle mio. i Lotto i aften.I må have en god ferie – og husk, af skade bliver man klog.
citat slut…
Malurt har selvfølgelig fat i noget centralt (selvom det gør ondt – vi har jo alle en rem af huden) – man kan stirre sig blind på en case – og vi er jo da ihvertfald en anelse enøjede (men heldigvis kun en lille smule)… i løbet af juli vil det så vise sig om “I de blindes rige er den enøjede konge…..”eller om det ikke er til meget hjælp at kunne se noget ingen andre kan

lidt fra medwatch.dk om Topo

Jeg havde ikke drømt om så stort et fald, for vores partneraftale hænger primært på PTCL-studiet. De milepælsbetalinger, der kommer fra PTCL, har intet at gøre med det studie her. Så det overrasker mig, at effekten er så stor,” siger Anders Vadsholt, finansdirektør i Topotarget.
Konklusionen er, at vi ikke går videre i CUP, men man kan lave nogle subanalyser på deciderede indikationer. Vi kommer til at se på, hvilke konklusioner vi kan drage af det her. Kan det give os nogle fingerpeg om, i hvilken retning vi bør dreje vores udvikling fremadrettet. Hvis vi laver nye studier inden for solide tumorer, så vil vi vælge en kendt indikation i stedet for det her. ”
Hvis Vadsholt har ret er der jo håb endnu… det primære for Topo aktionærene er vel at likviditeten ikke afhænger af CUP-studiet – så selskabets eksistens er ikke truet. Til gengæld er det klart at potentialet for selskabet er betydeligt indskrænket. Det sekundære (som er vigtigt for alle, ikke kun Topo’ere) er vel også at man skal være “vaks ved havelågen” – hvis der går sindssygt meget hype i en aktie – hvor man er afhængig af et enkelt udfald.
Inden nogen nu tror jeg er ved at “chicken-out” på BioP – det er jeg IKKE 🙂 jeg er fast overbevist om at der kommer en global aftale i Q2 – jeg tror bare at vi må erkende at Q2 også kommer til at omfatte Juli… Jeg synes vi har haft en super god juni, med aftale med Wiener Group, nyt US-patent og Phadia dommen… vi mangler bare lige en Global Distributør  for at alt er hunky-dory..

About Stengaard

BioPorto investor from way back when... I've invested in BioPorto ever since they made their debut on the danish stock exchange, it been a looooong journey with many obstacles. But well worth it all if Bioporto maintains their patent after the proceedings in 2014, and enters into agreements with Global Distributors in 2012 and 2013 If not, then it'll take another xx.years 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.