Det der startede som en Aktie-Hobby for Druen (og mig) – er ved at udvikle sig til en NGAL-Lobby.  Ihvertfald har vi gennem de par sidste månedstid kunne se et støt stigende betydeligt antal (primært oversøiske) kunder fra byer der huser nogle af BioPorto’s primære konkurrenter.

Den sidste periode suppleret med en række tysk og fransk talende områder….

Det kan selvfølgelig være rene tilfælde – men øhhh – det kan jo også være det ikke er tilfældigheder.

Det er – naturligvis smaddersjovt for os, at vi kan tiltrække os opmærksomhed from Overseas – und Ausland.

Udover det sjove i det at have et tosproget-site – som iøvrigt ligger fint i tråd med ønsket om at få “spredt det glade budskab” udenfor rigets grænser, så åbner det jo for en ny funktion som sådan en nichesite kan have…. Et WikiPorto 🙂 – i al beskedenhed er der via Linkssamlingerne adgang til en uhørt masse væsentlig information. Overskuelig Information som det ikke umiddelbart er helt enkelt at indsamle selv (synes vi da…)

Det eneste lille smule malurt der er i bægeret er vel desværre, at der ikke er så mange andre bidragydere.

I den forbindelse er det superfedt at Investor89 skriver om Spectrum – men der er plads til mange flere endnu 🙂

Sprogbarrieren er der jo – det må vi erkende – selvom man skam også meget gerne må lægge indlæg op på dansk (og enten oversætter vi dem eller de får lov at stå – alt efter hvad du ønsker) – så ved vi også godt at det indimellem afholder nogen fra at læse – det er ihvertfald de tilbagemeldinger vi får. Well – you can’t win them all …

En af de fordele vi har kunnet se ved Medicoinvestors opbygning med de private chatrooms, er den mulighed man har for at stille spørgsmål via Privat Chat systemet…(På den her måde har privat Chat en lidt anden funktion end så mange andre steder på nettet —rømme, rømme) Chatten kan naturligvis også benyttes til private samtaler alle indloggede imellem.

Så er der også tilkøbsløsningen som mere er et måde at støtte siden på, end en egentlig opgradering af mulighederne. Dog har det visse fordele såsom mulighed for at slå alarmer til og fra, samt til at benytte det interne beskedsystem hvor man både kan sende private mail og beskeder, samt massebeskeder til alle brugere på sitet.

Man må sandelig også gerne være kritisk – både i indlæg, kommentarer og på Chatten – det her er ikke , og skal ikke være, en gensidig roseklub.

Druen har – med bistand fra enkelte herinde båret det tunge ansvar med økonomien – det ville være super om nogle flere bakkede op ! Send ham en lille skilling (eller stor)

About Stengaard

BioPorto investor from way back when... I've invested in BioPorto ever since they made their debut on the danish stock exchange, it been a looooong journey with many obstacles. But well worth it all if Bioporto maintains their patent after the proceedings in 2014, and enters into agreements with Global Distributors in 2012 and 2013 If not, then it'll take another xx.years 🙂

 

8 Responses to Medicoinvestor – og hvorfor så det ?

 1. Jacob Mathiassen says:

  Da de fik deres sidste aftale steg kursen pænt og jeg mener det var dig der skrev at det er ikke den aftale vi venter på. Siden de ikke har meldt ud at de ikke fik den aftale i juni de havde lovet – må vi gå ud fra at den sidste aftale de fik var den de ventede på…… og det er ikke godt.

 2. Jacob Mathiassen says:

  er det ved at gå op for folk at aftalen med Kina måske alligevel var den aftale BioP ventede på ? De har jo ikke meldt ud at de var kede af ikke at få den store aftale i hus – måske fordi det var den med Kina ? kursen falder og falder…..

  • DrueAgurken says:

   Aftalen med Kina? Hvilket aftale? Er det registreringen du tænker på?

   Eller tænker du på aftalen med Wiener Group som er fra Argentina, og vel nok af meget begrænset betydning, ud over det rent symbolske i at to selskaber nu har indgået kontraktlige aftaler med Bioporto om adgang til patentet?

   Men jo, kursen falder og falder, og det er vel også meget forståeligt at man ikke vil være med på en sivetur mere… for kommer der ikke mere, ser det da trist ud på den korte bane. Mange har nok håbet lidt (meget) på at det var den her sommer som blev den sidste som ludfattig bioporto aktionær.

 3. Jacob Mathiassen says:

  Stengaard, kan du ikke snart høre trommerne ? 🙂

 4. Jacob says:

  TAK 🙂

 5. Jacob says:

  Drue, vi talte om kurs måske lidt over 10 når de får aftalen senere i denne måned. Men aktien skal vel beholdes et par år….. stiger den stødt og roligt til kurs ? Hvis altså de sælger som forventet…. har tidl. læst om kurs 50 og meget andet….hvad tænker du. BH Jacob

  • The sky is the limit…. Men vi har igennem tiden lavet utallige "blue sky" scenarioer, og de bør ikke gentages for meget. De tjener desværre mere som en årsag til latterliggørelse, end som et mål andre sigter imod.

   Jeg vil sige at fremtiden ser lys ud både på kort og langt sigt.

 6. Det bedste indlæg til dato. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.