Tak til Fillandkill for fundet. 🙂

På det netop afholde ASN i San Francisco (hvor man nu ikke længere må være nøgen) har Bioporto præsentereret denne præsentation.

Som lægmand skal man være varsom med at forsøge at tolke på fagligt materiale som dette, men jeg læser præsentationen som et partsindlæg. Ifølge præsentationen spekuleres der i, om en krydsmåling mellem monomer og homodimer ngal former kan give et mere præcist resultat på hvilken form for skade som er opstået. (Inflammation eller nyreskade) (På stående fod synes jeg at det ringer en klokken, men jeg kan ikke helt placere den)

Præsentationen fortæller at monome ngal former er langt de overvejende i “intensiv” miljøer, og at forekomsten af homodimer er meget lav. Et resultat baseret på det samlede NGAL er altså fuld tilstrækkeligt til at vurdere et NGAL niveau.

Det er groft sagt sådan jeg læser det… Med alle nødvendige forbehold taget.

About Karl M. Bidstrup

Tidligere ejer af Medicoinvestor.com Strategien har gennem mange år været at profitere på etablerede aktier, og brænde det hele af på Bioporto... Sad but true. Kontakt mig på medicoinvestor(A)gmail.com hvis du har en million du ikke ved hvor du skal gemme, så skal jeg nok holde den for dig. 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.