Efter meget bøvl med det tilkøbte chatmodul, har vi nu valgt at “hoste” vores egen chat.

Derfor er chatten nu at finde på siden http://medicoinvestor.com/chat

Layoutet lader måske noget tilbage at ønske, men til gengæld har vi nu fuld kontrol over hvor og hvordan vi vil indsætte chat, og der kan skabes alle de chatrum som der ønskes. Desuden har vi nu mulighed for at “gemme” det skrevne, og lave en direkte tekstkopi til indlæg… det kommer til at spare en masse bøvl.

Tilbage står kun lidt opdaterings “lag” hvilket måske skal tilskrives vores nedgradering til en billig serverløsning.

Skulle nogen derfor ønske sig at DONERE mig 1000DKK til igen at opgradere til en professionel server vil det blive taget mere end vel imod.

Skulle jeg modtage en sådan DONATION, vil jeg naturligvis i ren glæde vælge helt kvit og frit at reklamere for et godt projekt, som man skal være velkommen til at komme med ideer til…. *Host*  🙂

Anyway, jeg håber I vil benytte chatten som i altid har gjort, og den bør nu også være mulig at anvende fra mobile enheder og deslige.

Glædelig jul.

/DrueAgurken

About Karl M. Bidstrup

Tidligere ejer af Medicoinvestor.com Strategien har gennem mange år været at profitere på etablerede aktier, og brænde det hele af på Bioporto... Sad but true. Kontakt mig på medicoinvestor(A)gmail.com hvis du har en million du ikke ved hvor du skal gemme, så skal jeg nok holde den for dig. 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.