Bemærkede lige at der er en ny dansk medico-børsnotering på vej:
http://medwatch.dk/Medico___Rehab/article6050954.ece

Har i denne anledning oprettet aktien som kategori her på Medicoinvestor.

Nogen der har kendskab eller holdninger til selskabet? Der var i fredags en lidt længere artikel i Børsen:
http://borsen.dk/nyheder/avisen/artikel/11/61541/artikel.html/

Adm. direktør er Peter Buhl Jensen (tidligere medstifter og CEO hos Topotarget). Markedsværdien bliver ved noteringen på omkring DKK 90 mio.

Vi er i øjeblikket inde i en periode hvor et stigende antal investorer er blevet mere risikovillige, så det vil ikke undre at vi måske er på vej ind i en periode, hvor diverse mindre biotekselskaber m.v. evt kan få lidt medvind igen, evt. også flere nye IPOs på mindre børser som First North trods blakket historik/ry. Timingen for MPI’s notering synes jeg virker interessant, uden at jeg dog selv umiddelbart har planer om at gå ind i aktien.

About Spekulant.dk

Tagged with:
 

One Response to Ny dansk medico IPO

  1. Spekulant.dk says:

    Status på MPI: Blev noteret på First North d. 8. oktober og er nu efter et par ugers handels steget med 55%. Omsætningen har været forholdsvis behersket, som det dog også er tilfældet med en del andre First North-aktier. Aktien har så vidt jeg ved ikke været videre omtalt i diverse fora og chats, så næppe "hype" som har løftet aktien.

    En lille spådom: First North har generelt været en del i modvind, herunder udskældt "useriøs" børs osv., til dels muligvis berettiget for flere selskabers vedkommende, men det skal ikke undre hvis First North (og lignende mindre børser) får et comeback igen inden for de nærmeste par år. Starbreeze (ikke medico-relateret, men gaming-relateret, sorry) fra det svenske AktieTorget er et godt og aktuelt eksempel på at de mindre børser sagtens kan gemme på ekstremt stærkt performende aktier. Starbreeze er steget med mere end 900% i år, og endnu mere hvis man fik samlet op i 2012.

    Disclaimer: ejer hverken MPI eller sidstnævnte Starbreeze, selvom aktien fik lidt omtale tilbage i 2012 i det gamle Spekulant.dk-forum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.