Så var det i denne uge at vi fik de helt vanvittige Wolter Kluwers data for juni måned. Da tallene kom fra altid utroværdige Adam Feuerstein har jeg fået dem bekræftet af en anden kilde, og de er gode nok. Aktien burde hoppe 20-30 % på en sådan nyhed. Men nu må vi afvente Q2 regnskabet, og endnu mere spændende. De næste måneders WK data, hvor vi vil se om det usædvanligt høje niveau i juni måned kan blive fulgt op eller om det var en enlig svale. Først vil jeg lige komme men en ”optakt” til det kommende Q2 regnskab som kommer fra Spectrum inden længe.

De data vi har fra Fusilev er fra Wolter Kluwers og hedder, april: 23 mio. maj 25 millioner og juni 49 millioner. Det giver et samlet Fusilev salg på 97 millioner. Herfra skal man nok fratrække ca. 10 % i rabatter mv. som især storkøberne får så sætter Fusilev buddet til 87 millioner. Zevalin gætter jeg på 7 millioner og 3 millioner i amortisationer. Tallene for R&D og SGA er fra Q1 tillagt 10 % i stigning.

Revenue:  
Fusilev

87

Zevalin

7

Amortization

3

Total revenue

97

   
Cost of Goods

15

Gross profit:

82

   
R&D

10

SGA

22

Amortization

1

EBIT

49

   
Income Tax (30%)

15

Net Income

34

   
Total diluted  
shares outstanding:

65268000

   
Earing per share:

0,52

Som det kan ses har jeg her opstillet en konservativ opstilling over Spectrums Q2 regnskab. Jeg bliver dog lidt nødt til at sige at jeg ikke har indregnet de 25 millioner $ som Spectrum har betalt til Bayer for Zevalin Worldwide rights. Jeg ved nemlig ikke hvordan de vil regnskabsføre disse. Mit bud er de amortiserer over patentets restløbetid, og derfor bliver udgiften ikke taget i dette kvartal. Det andet jeg har sat konservativt er Spectrums skattesats. Spectrum kommer ikke til fysisk at betale skat det næste stykke tid. Men da de allerede nu har ”aktiveret” skatteaktiverne vil skatten blive udgiftsført i regnskaberne fremover, hvilket også er mest fair, da de så er nemmere at bedømme fremover. Prøv at se på EPS, annualiser det med 4 så får du over 2. for en aktie som pt. handles i kurs 16!

Det bliver endnu være hvis man antager at det vanvittige salg af Fusilev i juni måned er ny ”standard” og at dette vil fortsætte fremover. I så fald kan man nemlig bruge følgende tabel for spectrums Q3 regnskab.

Revenue:  
Fusilev

132

Zevalin

7

Amortization

3

Total revenue

142

   
Cost of Goods

21

Gross profit:

121

   
R&D

10

SGA

22

Amortization

1

EBIT

88

   
Income Tax (30%)

26

Net Income

62

   
Total diluted  
shares outstanding:

65268000

   
Earing per share:

0,95

 

Prøv at se denne EPS, gang den med 4 og se den i forhold til en aktiekurs på 16. Og så ved jeg godt at mange vil sige at det jo ikke kan blive ved, at Leucovorin vil tage markedet fra Fusilev etc. Etc. Hør nu her, det har været sagt i 2-3 år i træk nu. Det kommer ikke til at ske. Flere og flere læger går over og bruger Fusilev i stedet for leucovorin fordi det er et bedre produkt, færre bivirkninger, det giver bedre reimbursement etc.

 

Jeg vil lige slutte min gennemgang af med (for at illustrere det jeg har sagt i nu flere år i træk til jer omkring Fusilev): Her er en artikel fra den største SPPI kritiker Adam F tilbage fra april 2011:

http://www.thestreet.com/story/11099841/1/spectrum-pharma-fusilev-bubble-will-burst.html

og her er hvad Adam F skriver i går:

http://www.thestreet.com/story/11637583/1/spectrum-pharma-fusilev-drug-sales-smash-record-in-june.html?puc=yahoo&cm_ven=YAHOO

Nogen der ser en kursændring fra den gode Adam omkring Fusilev?

 

About Investor1989

Investor in stocks in about 5 years with some very good profits. Focusing on Biotech and Value stocks. Active investor...

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.