I dag er der en investor der lægger en post aktier til salg – og panikken bryder løs. Siden det skete i formiddags har jag haft mindst 20 SMS’er, 25 mails, 10 x PM  og foreløbigt toogtredive telefonsamtaler. Og – da jeg kan forudse hvordan resten af dagen fortsætter (og jeg skal til et par møder) så må man jo hellere tage tyren ved hornene ….

Konklusionen er – at stort set alle er som ML beskrev det en gang (godt nok om børsmæglere )- De er en flok hysteriske kællinger.

Så derfor må man jo – for at alle kan sove roligt 🙂 ( især mig i aften)-  råde de bekymrede til at sælge, styrtsælge og skynde sig at komme ud….

Men inden man gør det så er det måske lige værd at overveje følgende… Hvis man tror der er noget riv-rask-ruskende galt i selskabet sætter man så en post på 2 millioner styk til salg i fuld offentlighed ?

Men det viser ihvertfald 1 ting. Der er ikke meget tillid i systemet til jeres egne evner til at bedømme casen. 🙂 🙂 🙂  Og det undrer mig såre. For jeg troede faktisk at alle var ganske godt orienterede og havde stor tiltro til projektet. For ikke så forfærdeligt længe siden var alle ved at overfalde enkelte af os ved tanken om at vi måske angiveligt muligvis eventuelt ifølge rygter på nettet var ved at lave en deal på kurs 20… ALT – ALT for billigt hed det sig. Nu går alle i sort . Hvis det at en enkelt aktionær der måske/måske-ikke vil sælge sin post kan få alle til at rende panisk rundt som hovedløse kyllinger – så skal man nok ikke være aktionær :)…

Er der noget som helst fundamentalt forskelligt i casen fra i går til idag ?  NEJ …..Er der noget som helst fra selskabet der tyder på at det går ad Pommern til ? NEJ …..Er der kommet en bombe i patentstridighederne –  Svaret er – s’følgelig  – NEJ….

Har selskabet DERIMOD fået tilsagn om en emission på cirka 12 millioner kroner  til en pris væsentligt højere end markedskursen (og likviditeten sikret hvilket er MEGET vigtigere end at en investor vil noget andet) – JA

Har vi lige TILMED set et insiderkøb – JA

Har vi set OVENIKØBET validering af ydeligere maskiner på hjemmesiden – JA

Har selskabet DESFORUDEN  fastholdt omsætningsmål og aftaleindgåelse – JA

Nååååhhh – så må vi hellere gå i panik over at en aktionær måske/måske ikke vil sælge.

Herre Jemini… Den bedst begavede kommentar til dagens umådeholdne hysteri er denne:

 

 

About Stengaard

BioPorto investor from way back when... I've invested in BioPorto ever since they made their debut on the danish stock exchange, it been a looooong journey with many obstacles. But well worth it all if Bioporto maintains their patent after the proceedings in 2014, and enters into agreements with Global Distributors in 2012 and 2013 If not, then it'll take another xx.years 🙂

 

One Response to Sææææælg, sælg for Pokker !!!!!!

  1. Jacob Mathiassen says:

    Tak for de beroligende ord !! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.