http://www.fda.gov/Drugs/DrugSafety/DrugShortages/ucm314741.htm

Sagent Pharma annoncerede for en måned siden deres godkendelse af generisk leucovorin. Mange havde spået at det ville dræbe Fusilev salget når Leucovorin var tilgængeligt i større mængder. (markedet for generisk leucovorin er 15-25 mio. $ samlet) Allerede under en måned efter lanceringen er Sagent havnet på listen over shortages sammen med de andre venner Bedford, Teva og APP. Deres svar er som de andre: “increased demand”. Det kan jo undre udeforstående hvorfor de alle kan have increased demands og ikke kan producere nok til et marked der er 15-25 mio. $ værd og som Fusilev sidder på 31% af pt.

Den korte konklusion er nok: Det kan ikke betale sig for dem. SGNT kan have lanceret Leucovorin for at pleese FDA. Der er dog også den farlige mulighed at det simpelthen skyldes at alle Fusilev køberne er stormet over til SGNT for at købe leucovorin. Dette er dog ikke en mulighed tror jeg. Ken Kellers analyse til sidste CC indikerede at 90% af deres kunder tydeligt indikerer at de vil fortsætte med at købe Fusilev, og 75% siger de aldrig har haft et problem med at få fat i leucovorin.

 

About Investor1989

Investor in stocks in about 5 years with some very good profits. Focusing on Biotech and Value stocks. Active investor...

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.