I starten af August 2012 skrev  Stengaard et indlæg vedrørende traume patentet’s behandling hos de amerikanske patentmyndigheder USPTO.  The recent development in Triage/Trauma NGAL-patent.

Der er nu kommet nyt materiale i den sag, i form af svar fra  Bioportos patentsagfører i USPTO, Kristina Bieker-Brady.

Applicant Arguments/Remarks Made in an Amendment.

I store træk (uden på nogen måde at være udtømmende) handler det om at USPTO’s argumenter for ikke at ville udstede patentet beror på den misforståelse at man ved hjælp af tidligere patentansøgninger kan komme frem til det samme resultat, som den pågældende ansøgning søger at påvise.

Problemet er at alle de tidligere nævnte ansøgninger søger at påvise en stigning i NGAL niveau ved skade på nyrerne, mens at denne ansøgning helt eksplicit handler om en stigning i NGAL niveau som IKKE er afledt af enten sygdom eller skade på nyrerne, eller som det hedder i ansøgningen: …not due to a natural disease and is not a kidney injury.

Det må vi så håbe at de kan se hos USPTO… de kunne jo hos EPO.

About Karl M. Bidstrup

Tidligere ejer af Medicoinvestor.com Strategien har gennem mange år været at profitere på etablerede aktier, og brænde det hele af på Bioporto... Sad but true. Kontakt mig på medicoinvestor(A)gmail.com hvis du har en million du ikke ved hvor du skal gemme, så skal jeg nok holde den for dig. 🙂

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.