Her lidt kort update fra aftenens IR præsentation fra SPPI, hvor der var lidt nyt. Især vedrørende deres opkøb af Allos.

Først snakkede Raj lidt om den passion alle i Spectrum havde. Han har personligt ansat samtlige medarbejdere, kigget dem i øjnene og set deres passion for at helbrede cancer. De er kåret som det bedste sted at arbejde i 3 af de seneste 10 år.

I modsætning til andre biotek udsteder SPPI ikke nye aktier. De køber deres egne aktier tilbage i stor stil. Som Raj siger, når aktierne er “well undervalued” hvorfor så ikke købe dem tilbage.

Vedrørende Fusilev sagde Raj at prisen var sat op. Der var ikke givet discount. Væksten ville fortsætte fremover. Man skal tænke på at Spectrum har 40 dedikerede salgspersoner på Fusilev. Der er 0 (ja 0) der sælger Leucovorin. Spectrum har eget reimbuersement team der hjælper alle læger med at blive reimburset.

Som Raj sagde igen. Lige da Fusilev blev lanceret sidste år sagde alle at det kunne de ikke sælge mod generisk konkurrence etc. etc. Hver kvartal siden er salget steget, og folk er blevet ved med at sige at det vil forsvinde. Raj siger, “i have proven them wrong 8 quarters, and i will keep prowing them wrong forever”.

Vedrørende Zevalin fortæller han det som det er. Det er en improved udgave af Rituxan. Samme doktorer som har opfundet begge stoffer!. 6 bio mod 36 mio. annulised sales. Raj siger de fjerner barrierer end efter en, og vil fortsætte med dette, og de vil få 200-300 mio i årligt salg fra Zevalin. Doctors kan ikke give det endnu i USA da det er nucelar.

Vedrørende Folotyn fik vi noget meget spændende at vide. Nemlig at grunden til at FTC brugte så lang tid på at godkende handlen var at de var bange for at Spectrum ville have monopol på PTCL markedet med både FOlotyn (fusilev som hjælper Folotyn) og Belinostat. Raj er taknemmelig for at de approved og har sendt dem blomster.

Spectrums egne sælgere samt 30 udvalgte sælgere fra Allos vil sælge dette stof (de har fyret langt størstedelen af Allos medarbejdere). Det vil brede stoffet udover PTCL også, ligeså snart de har fjernet mucositis problemet.

En behandlingcyklus med Folotyn er ad 6 gange. Patienterne får kun 70-90% af patienterne stopper behandlingen efter 2-3 gange da de udvikler sår i munden (mucositis). Dette kan spectrums drug Fusilev modvirke. Det er allerede FDA approved til at modvirke det. Ud fra 17 patienter der fik grade 2 mucositis efter 2 behandlinger fik Fusilev. Alle 17 fuldførte samtlige 6 installationer. Nu vil Spectrum lave et lille forsøg på 10 personer selv, som bekræfter dette.

De kan altså øge salget fra 40-50 til 80-100 millioner nærmest fra day 1, blot ved at patienterne kan fuldføre behandlingen. Her er ikke taget højde for den konkurrencefordel de vil stå med overfor Istodax mv.

Herudover nævner han igen igen muligheden for at kombinere med Belinostat. Forskellige virkemåder og forskellige bivirkninger.

 

Alt for idag, i hører mere imorgen.

About Investor1989

Investor in stocks in about 5 years with some very good profits. Focusing on Biotech and Value stocks. Active investor...

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.