3 approved drugs.

2 NDA på vej indenfor 12 måneder. 1 for Apaziquone og 1 for Belinostat.

5 phase II (RenaZorb, Lucanthone, SPI-012, Renazorb, SPI-1620)

Ken keller og Joe Turgeon fra Amgen. Sammen 45 år hos Amgen !

Ny salgsstruktur. 6 regions med en direktor i hver region.

De har så en supportorganisation af nurses, reimbursentteams etc. Disse hjælper håndtering af eksempelvis mucositis.

Strong cash flow, ingen nye aktier udstedt i over 3 år.

Opkøber undervalued assets.

De fører revenue til profits. Køber aktier tilbage og giver dividends. Giver value til shareholders on ongoing basis.

Deres plate is full now, men de kigger løbende efter muligheder for at købe produkter eller business.

over 300 mio. $ i pro forma omsætning for 2012. Det er en vigtig kommentar. Fordi pr. 30/9 udgjorde deres pro forma omsætning 229 mio. $. dvs. Q4 må minimum være på 71 mio. $ og dermed blive det stærkeste kvartal nogensinde !!!

Q&A:

Fusilev: Har kun target 50 % af lægerne. De har nu dobbelt så mange sælgere. Accounts ordered stiger kvartal efter kvartal. De ser øget vækst i optagelsen af dette stof hver eneste dag siger Raj. Fusilev er altid steget, aldrig faldet (målt på accounts). 31 % marketshare pt. De forventer at de kan få det samlede marked til at vokse, udover at øge markedsandelen. Fusilev stick to orders. Lægerne laver reorders når de først er kommet på Fusilev. Fusilev er i Europa og Japan langt større end Leucovorin. Og der har aldrig været shortage af Leucovorin. Og de har ikke samme prisfleksibilitet som i USA. Så de er overbevist om at de kan vækste Fusilev fra nuværende niveauer. Garanterer der aldrig vil være Fusilev shortage.

Folotyn og Belinostat både mod PTCL. Hvad gør i?

Raj: Disse produkter har kun 20-25% responsrate. dvs. at mange af patienterne kan ikke bruge behandlingerne. Og længden af responsen er kun på omkring 1 år. Så når 100 patienter bliver behandlet med Folotyn vil 75% ikke respondere dere, disse kan de give Belinostat. Når de 25% der responderer på Folotyn ikke længere responderer kan de komme over på Belinostat. Så ved at komme tæt ind på patienterne kan de sørge for at holde dem igang og skifte behandlinger og holde sygdommen i skat.

De har herudover planer om at kombinere produkterne. ! De er allerede igang med at teste Folotyn med Belinostat. De har nogle data på vej !

Folotyn er rigtigt 6 behandlinger. Patienterne får kun 2-3. Kan de holde patienterne på alle 6 behandlinger, enten ved at kombinere med Fusilev eller ved at nedsætte dosen kan de easily fordoble salget af Folotyn til omkring 100 mio. $. Herudover vil de øge markedsandelen på Folotyn og gå ind i større indikationer også. !.

SPI-2012: 4 mia. $ marked (NeuLasta). SPI-2012 har vist bedre effekt ved 1/3 dosis af NeuLasta. Testes pt. i phase II. NeuLasta går af patent og bliver generic, men er et biologisk lægemiddel. Får dets egen J-code ! Lægerne vil have det. Større reimbursement. Bedre for patienterne og lægerne. Nu skal de bare vise de samme resultater. De kører hurtigt med dette program.

Q&A vedrører nye dividend og buyback:

Raj: Return value on ongoing basis til shareholders. De har kun været profitable for 2 år. Apple har aldrig givet dividend 🙂 De gav et lille dividend. Det er en strategi de vil blive ved med at gøre. Og deres board vil overveje hvert eneste kvartal om de vil give dividend ! Så de ser også aktiekursen stige.

 

Raj: “next 5 years i expect the value og Spectrum to growth at minimum 5 fold if not more” 🙂

Og med den kommentar siger jeg tak for idag.

About Investor1989

Investor in stocks in about 5 years with some very good profits. Focusing on Biotech and Value stocks. Active investor...

 

One Response to SPPI Leering Swan conference

  1. John says:

    Good post Andreas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.