Så er der kommet ugentlige Wolter Kluwers data for den sidste uge af September også. Disse har jeg postet ind i et chart.

Det er værd at bemærke at opgørelsen ikke er i $ men i antal vials. Så prisstigninger mv. spiller ikke ind. Herudover ved jeg ikke om det spiller ind at der både sælges 50 og 100 mg vials. Men der er da lidt til eftertanke. Først den fulde graf:

Ovenfor ses graferne for de fulde data siden august, samt en kvartalsvis opdeling for de sidste 4 kvartalerne. Det viser en god trend. Der dog også er stagnerende. Jeg tror personligt vi rammer toppen af potentialet for Fusilev omkring 75 mio. $ i kvartalet (56 mio. $) sidste kvartal. Dette vil dog også være vanvittigt flot af dette produkt. Men lad os se, ingen kan spå om fremtiden og leucovorin er stadig i store problemer.

 

 

 

 

 

 

About Karl M. Bidstrup

Tidligere ejer af Medicoinvestor.com Strategien har gennem mange år været at profitere på etablerede aktier, og brænde det hele af på Bioporto... Sad but true. Kontakt mig på medicoinvestor(A)gmail.com hvis du har en million du ikke ved hvor du skal gemme, så skal jeg nok holde den for dig. 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.